Βιβέττα Σπαντίδου
Βιβέττα Σπαντίδου
Μέσα από το επάγγελμα μου επιτυγχάνω τρεις σημαντικούς για εμένα στόχους 
  • συμβάλλω καθοριστικά ώστε ο άνθρωπος που θα με εμπιστευτεί να επιλέξει βάσει ανάλυσης δεδομένων το συμβόλαιο που θα καλύψει πραγματικά τις ανάγκες του
  • κάνω κατανοήτό το περιεχόμενο του συμβολαίου στον ασφαλισμένο 
  • τη δύσκολη ώρα είμαι δίπλα του για να  απαλύνω τη δυσκολία και σαν άνθρωπος και σαν επαγγελματίας. 

Αυτή είναι η ουσία της δουλειάς μου.

Έφτιαξα λοιπόν αυτό το site ακριβώς με αυτό τον σκοπό.


Να έχω άμεση επαφή με τους ανθρώπους, να ακούω και να απαντώ στις ερωτήσεις τους, να βοηθάω όπου μπορώ και  να μοιράζομαι χρήσιμες πληροφορίες μαζί τους πιστεύοντας ότι μπορώ να βοηθήσω. Η δουλειά μου είναι ένα με την υπόλοιπη ζωή μου. Νιώθω τυχερή

που κάνω  ένα λειτούργημα  που αγαπώ και αντλώ ενέργεια από αυτό. Το να είμαι ασφαλίστρια  είναι για μένα τρόπος ζωής.

spantidou viveta

Η πορεία μου

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στον Πειραιά  από όπου και κατάγομαι. H κλίση μου προς την τέχνη και το σχέδιο αρχικά με προσανατόλισε στο να σπουδάσω γραφιστική και διακόσμηση στην Ακτο και στην συνέχεια στο Middlesex University of London με ειδικότητα art director. Η ενασχόληση μου με την ιδιωτική ασφάλιση προήλθε από την εμπειρία της ζωής μου και την προσωπική ιστορία ενός συγγενικού προσώπου που έλαβε μεγάλη αποζημίωση μετά από ένα εξαιρετικά σημαντικό πρόβλημα που αντιμετώπισε.

Αυτό το γεγονός με οδήγησε στο να αποκτήσω το πρώτο μου συμβόλαιο  αμέσως μόλις  πήρα τον πρώτο μου μισθό σε ηλικία 22 ετών αλλά και να στραφώ συνειδητά επαγγελματικά στον κλάδο της ασφάλισης. Η δική μου πίστη στην ασφάλιση χτίστηκε με τον καιρό και έγινε ισχυρή μέσα από συμβάντα που μου επιβεβαίωσαν την αξία της τόσο στην δική μου οικογένεια όσο και σε πολλές άλλες που είχα την τιμή να αποζημιώσω.

Τον Σεπτέμβριο του 2003 ξεκίνησα ως ασφαλιστικός σύμβουλος στην “Εθνική Ασφαλιστική” και μέσα σε 4 μήνες βραβεύτηκα για την παραγωγή μου. Στην πορεία η εμπιστοσύνη μου σε ένα θεσμό που τον ζω καθημερινά στην πράξη, ο επαγγελματισμός μου και η εντατική εργασία με βοήθησαν να δημιουργήσω ένα από τα μεγαλύτερα χαρτοφυλάκια. Το  2014 έκανα δύο καθοριστικά βήματα για την εξέλιξή μου: πιστοποιήθηκα ως financial planner  και προχώρησα στην ανεξαρτητοποίηση μου, εκπροσωπώντας  τους ασφαλισμένους και παρέχοντας λύσεις από όλες τις ασφαλιστικές εταιρείες.

Το 2019 πιστοποιήθηκα απο την EFFICERT  με το ευρωπαϊκό δίπλωμα του Financial planner και ανήκω στους  120 επαγγελαμτίες της χώρας που διαθέτουν αυτή την πιστοποίηση. Είμαι ενεργό μέλος  HFPA helenic financial planners association και Ισόβιο μέλος της limra international. Είμαι μέλος του MDRT, Member of the premier association of professionals, μέλος του BPW Athens (Οργανισμός Γυναικών Επιχειρηματιών & Επαγγελματιών Αθήνας) και μέλος του ΠΣΑΣ πανελλήνιου συλόγου ασφαλιστικών συμβούλων στο οποίο έχω διατελέσει και μέλος του διοικητικού συμβουλίου.


Εγχώριες και Διεθνείς συνεργασίες

Η παροχή ολοκληρωμένων λύσεων για τους πελάτες μου με οδήγησαν σε στρατηγικές συνεργασίες όπως η AON Greece, η Victory promise ΑΕ δουλεύοντας με ασφαλιστικές εταιρείες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Τι σημαίνει επαγγελματίας ασφαλιστής στην πράξη
Σημαίνει σύμβουλος για την προστασία της οικογένειας, της ζωής, της υγείας και  της περιουσίας. Από τη στιγμή που ένας άνθρωπος θα με προσεγγίσει για να αναλάβω την σωστή κάλυψη του, θα ακούσω προσεκτικά τι χρειάζεται, θα διερευνήσω τις ανάγκες του και θα σχεδιάσω την καταλληλότερη λύση για εκείνον προσμετρώντας δεδομένα από πλήθος ασφαλιστικών προτάσεων και τις ανάγκες του. Θα τον κατευθύνω σωστά για να έχει την καλύτερη δυνατή ασφάλιση, θα κάνω το δύσκολο απλό και το δυσνόητο κατανοητό.