Βιβέττα Σπαντίδου

Financial Planning

Financial Planning

Ποιοι είναι οι προσωπικοί οικονομικοί, στόχοι σας; Το financial planning εφαρμόζει μία αποκλειστική διαδικασία που θα σας βοηθήσει να εντοπίσετε σε ποιο στάδιο βρίσκεστε στη ζωή σας οικονομικά. Μαζί, θα χρησιμοποιήσουμε το εργαλείο που θα αποσαφηνίσει την οικονομική κατάσταση και τους μελλοντικούς σας στόχους.

Νέες Θέσεις Εργασίας

Είτε είστε στην αρχή, είτε μετακινείστε, μια νέα θέση εργασίας αντιπροσωπεύει νέες ευκαιρίες. Εργάζεστε σκληρά για να κερδίσετε τα χρήματα σας; Τώρα πρέπει τα χρήματά σας να εργαστούν σκληρά για εσάς. Μαζί, μπορούμε να αξιολογήσουμε συνολικό πακέτο παροχών και που θα σας βοηθήσει να συμπληρώσετε τυχόν κενά στην επίτευξη των οικονομικών σας στόχων.

Γάμος

Ακόμη και ένας γάμος είναι μία μικρή επιχείρηση. Έτσι, πολλά ζευγάρια ξεκινούν την προετοιμασία για το κοινό τους μέλλον. Η επικοινωνία είναι το κλειδί για ένα ευτυχισμένο γάμο και μια οικονομικά επιτυχημένη συμβίωση. Αρχίστε με την εξέταση των οικονομικών σας ως παντρεμένο ζευγάρι. Πώς μπορείτε να μεγιστοποιήσετε το εισόδημά σας, να ελαχιστοποιήσετε τις απρόβλεπτες επιπτώσεις και να εργαστείτε προς την κατεύθυνση της αμοιβαίας ανάπτυξης των στόχων σας;

Νέα σελίδα

Ένα νέο σπίτι φέρνει τη συγκίνηση της ιδιοκτησίας και την πραγματικότητα μιάς σειράς ευθυνών. Μπορείτε να πάρετε μέτρα για να εξασφαλίσετε ότι δεν θα πέσει το βάρος στα παιδιά, αν κάτι συμβεί σε σας, στο εισόδημά σας ή στο σπίτι σας.

Παιδιά

Θέλετε να δώσετε στα παιδιά σας την καλύτερη δυνατή ζωή. Το κόστος της "καλής ζωής" μπορεί να φαίνεται μεγάλο. Μπορείτε να θέσετε τις βάσεις για το οικονομικό μέλλον των παιδιών σας, αφού βεβαιωθούμε ότι οι οικονομικές ανάγκες σας αντιμετωπίζονται επαρκώς. Οι σπουδές φαίνονται τόσο μακρινές σήμερα αλλά τόσο δυσβάσταχτες αργότερα. Αν βάλετε τα σωστά κομμάτια στη θέση τους απο σήμερα, θα είστε σε θέση για να ανταπεξέλθετε ευκολότερα στο μέλλον.

Ελεύθεροι ενήλικες

Αν δεν έχετε παντρευτεί ή είστε διαζευγμένοι ή χήροι, έχετε ανάγκες ασφαλείας. Αν έχετε και μικρά παιδιά ή γονείς που στηρίζονται σε σας, είναι ακόμη αναγκαιότερη η προστασία του εισοδήματος σας. Ξέρετε ότι η αυτάρκεια είναι κρίσιμη για τη διατήρηση του βιοτικού επιπέδου. Βεβαιωθείτε ότι έχετε λάβει τα αναγκαία μέτρα για να προστατεύσετε τον εαυτό σας από την πιθανή απώλεια εισοδήματος ή την υγεία σας.

Συνταξιοδότηση

Τι είδους συνταξιοδότηση εσείς προβλέπετε για τον εαυτό σας; Έχετε αρκετούς πόρους για να χρηματοδοτήσετε τον τρόπο ζωής που έχετε σήμερα; Θα είστε σε θέση να συντηρήσετε τον εαυτό σας, αν αρρωστήσετε κατά τη συνταξιοδότησή σας; Με την προνόηση αυτών που θα χρειάζεστε, μπορείτε να επιτρέψετε στον εαυτό σας ευελιξία και αξιοπρέπεια.

Εγγόνια

Ως τη γιαγιά ή τον παππού, έχετε την ευκαιρία να έχουν τεράστια επιρροή για την επόμενη γενιά της οικογένειάς σας. Οι πεποιθήσεις και οι αξίες γνωστοποιούνται μέσα από τα λόγια και τις πράξεις σας και μπορεί να κάνει μία μόνιμη επίδραση στη ζωή.